torsdag 23 juni 2011

En månad senare...

Blev lite långt mellan inläggen. Sommaren kom och tog över intresset. Att sitta vid datorn är väl inte det som lockar mest just nu. Vad har hänt sen sist då? Har haft dubbla jobb fram till ett par veckor sedan. Har hunnit med en budoresa till Finland också. Har några veckors "semester" nu.
Vi jobbar på gården. Plöjning, målning och diverse andra renoveringar. Nu är det satsning på lillstugan en stund så får vi se om den hinns klart innan vår "sommargäst" kommer.
Som sagt, det är många små projekt igång, får se vad man hinner med. Vi har ingen utsatt deadline på något (jo, vedklyvningen möjligtvis) i övrigt inser vi bara att Rom byggdes inte på en dag, eller för fem öre heller... Det får ta sin tid.
Hästarna blir tjockare och tjockare, till mitt förtret. Snärtas sommareksem har börjat visa sitt otrevliga ansikte och det är full sjå med att hålla det på plats. Eksemtäcke och flughuva dygnet runt. Smörjande av sår, sprayande av myggmedel och när det varit som värst vissa kvällar har de fått komma in helt enkelt.

Lite blandade bilder sen sist
Trädet blommar så vackert på våren, tyvärr alldeles för kort tid.

Det tar sig.

Nelly i hennes favoritelement.
Tur att syrénen blommar också.
Kört traktor för första gången, och plöjt! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar